FAQ

• AFSPRAKEN & ANNULERING •

Hoe maak ik een afspraak?

Afspraken kunnen vanaf 36u voor het gewenste moment ingepland worden via het online boekingssysteem op de website van Merasa of telefonisch.

Wat gebeurt er bij laattijdige aankomst & niet nakomen van een afspraak?

Laattijdige aankomst
Zorg ervoor dat je op tijd bent voor je afspraak (op afstand). Een laattijdige aankomst verkort spijtig genoeg de duur (en kwaliteit) van jouw behandeling. Ongeacht, zijn we genoodzaakt om het volledige bedrag van de behandeling aan te rekenen.

Niet nakomen afspraak
Indien je zonder annuleren of verwittigen niet op jouw afspraak verschijnt of niet aanwezig bent op het afgesproken tijdstip voor een healing op afstand, dan wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht.
Indien de afspraak nog niet betaald is, ontvang je een factuur met gegevens voor overschrijving, te voldoen binnen 14 dagen na factuurdatum.

 

 

 

Kan ik een afspraak annuleren?

Dat kan! Elke afspraak is bindend (zowel telefonisch als via het online boekingssysteem ingepland) en kan tot 36 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Dit kan via de link in de bevestigingsmail van jouw boeking. Indien gewenst kan dit ook telefonisch, echter een annulering of wijziging is pas geldig, na het ontvangen van een bevestiging van Merasa (en niet na het inspreken van een bericht op de voicemail).

Opgelet: bij het niet tijdig annuleren van een afspraak, zijn we genoodzaakt om het volledige bedrag van de behandeling aan te rekenen.

Kan een afspraak door Merasa geannuleerd worden?

Ja. We willen jouw steeds de beste mogelijke behandeling geven en dat lukt spijtig genoeg niet bij ziekte. Dan zijn we genoodzaakt om een afspraak te annuleren. Dit geldt ook bij overmacht. Uiteraard word je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht en plannen we in onderling overleg een nieuwe afspraak in.

Kan ik de aankoop van een bundel annuleren?

Ja, dat kan. Na aankoop van een ‘bundel’ heb je vanaf de aankoopdatum 2 weken tijd om de bundel kosteloos te annuleren. Na deze termijn kan de bundel niet meer geannuleerd worden en is er geen terugbetaling meer mogelijk. Opgelet, indien je echter binnen deze 2 weken een behandeling ontvangen hebt, kan de bundel niet meer geannuleerd worden en is geen terugbetaling meer mogelijk.

Kan ik een afspraak die deel uitmaakt van een bundel annuleren?

Ja, zoals bij alle afspraken, kan een afspraak van een bundel tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Dit kan via de link in de bevestigingsmail van jouw boeking. Indien gewenst kan dit ook telefonisch, echter een annulering of wijziging is pas geldig, na het ontvangen van een bevestiging van Merasa (en niet na het inspreken van een bericht op de voicemail).

Opgelet: bij het niet tijdig annuleren van een bundel-afspraak, zijn we genoodzaakt om het volledige bedrag van de behandeling aan te rekenen en verlies je bijgevolg de bundel-afspraak.

Zijn er extra voorwaarden verbonden aan een bundel?

Alle behandelingen van een bundel dienen plaats te vinden binnen 3 maanden na aankoopdatum.

Een bundel is verbonden aan 1 persoon, behandelingen kunnen niet overgedragen worden naar andere personen.

• BETALINGEN •

Wanneer en hoe kan ik een behandeling betalen?

De betaling van een behandeling in de praktijk dient onmiddellijk na de sessie te gebeuren. Dit kan contant of via de Bancontact app en Payconiq app.

De betaling van een behandeling op afstand en een bundel dient bij de boeking of aankoop te gebeuren. Dit kan via de online betaalmogelijkheden.

• DIENSTEN •

ENERGY HEALING

Wat is energy healing?

Lees alle informatie over energy healing, de voordelen, wat je kan verwachten en meer op deze pagina.

Aarzel niet om contact op te nemen (info@merasa.be) als je nog vragen hebt!

Wat kan je verwachten tijdens een behandeling?

Een overzichtje van wat je kan verwachten tijdens een behandeling lees je op deze pagina.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Ieder individu is uniek! Het aantal behandelingen wordt in onderling overleg bepaald, want dit is afhankelijk van je noden en wensen. Daarnaast kan je het proces van energy healing vergelijken met het pellen van een ui. De behandeling gebeurt laagje na laagje, steeds dieper tot de kern. Bovendien is het effect cumulatief en bouwt het op in je systeem.

Meer informatie lees je op deze pagina.

Is een energy healing veilig?

Absoluut! Het is een natuurlijke en veilige behandeling, die vertrekt vanuit een zorgzame, liefdevolle en respectvolle intentie.

Tijdens de healing wordt de kledij aangehouden en gebeuren er zachte aanrakingen. Op vraag kan de behandeling ook touch free gebeuren.

Meer informatie lees je op deze pagina.

Kan een energy healing gecombineerd worden met een medische behandeling?

Absoluut! Een energetische healing kan een heel goede ondersteuning bieden bij een medische behandeling en beide kunnen veilig gecombineerd worden.

Hou er wel rekening mee dat een energy healing geen vervanging is van geneeskundige zorgen of psychologische begeleiding. Ik ben dan ook niet gemachtigd om diagnoses te stellen of medische handelingen uit te voeren.

Meer informatie lees je op deze pagina.

EERSTE AFSPRAAK (nieuwe cliënt)

Waarom duurt een eerste afspraak 90 minuten?

Dit geeft ons de tijd om te praten over je verhaal & wensen en hoe ik je kan ondersteunen op jouw pad. Bovendien kan je al jouw vragen stellen, zodat je je veilig & goed voelt om tijdens de energy healing je gedachten even los te laten, met een vertrouwd gevoel in je lichaam te zakken, te verbinden met jezelf en je gevoelens door je te laten stromen. Je zal merken dat de tijd voorbij vliegt!

HEALING OP AFSTAND

Kan ik me voorbereiden op een healing op afstand?

Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestigingsmail met informatie over hoe je je kunt voorbereiden. 

Als je ervoor kiest om op het afgesproken tijdstip ook een moment van rust te nemen, dan is het goed om het zo comfortabel mogelijk te maken voor jezelf. Zoek een plekje waar je je veilig voelt en ongestoord kan zitten of liggen, nestel je onder een dekentje, omring je met kussens, steek een kaarsje of wierrook aan, zet rustgevende muziek op.... alles wat jou helpt om volledig te ontspannen en te genieten!

Wat moet ik doen tijdens een healing op afstand?

Je bent volledig vrij om te doen wat goed voelt voor jou bij een healing op afstand! Je kan de energie namelijk ontvangen terwijl je bezig bent met dagdagelijkse zaken, tijdens bepaalde situaties (vb. een medische behandeling, vergadering,..), wanneer je slaapt of zelfs wanneer je in een andere tijdszone bent aan de andere kant van de wereld. Want energie is niet beperkt door tijd & ruimte.

Ondanks dit, is mijn advies dat je op het afgesproken tijdstip ook een momentje neemt om tot rust te komen en je volledig open te stellen voor de behandeling. Het is geen noodzaak, maar het geeft je wel de kans om in de drukte van het leven even tijd te nemen voor jezelf, te verbinden en voelen. Want zo’n momentjes zijn altijd welkom, niet? :)

Kunnen we elkaar online ‘zien’ bij een healing op afstand?

Bij alle energy healings op afstand is dit niet nodig, want ik laat me namelijk leiden door mijn intuïtie en jouw intakeformulier. Op basis van dit, stuur ik op het afgesproken tijdstip de helende energie. Nadien wisselen we telefonisch of via een gesproken Whatsapp-bericht feedback uit over de behandeling.

Maar het kan ook anders! Wil je graag eerst je verhaal vertellen, gedachten uitwisselen of misschien samen mediteren,... al dan niet aangevuld met een energy healing? Dat kan! Op het afgesproken tijdstip verbinden we dan online via Whereby.
Duid deze optie aan bij het maken van je afspraak en noteer je wensen op het intakeformulier and we’ll make it happen!

Ter info: omdat we bij een Soul Session luisteren naar de wijsheid van jouw ziel en je persoonlijke boodschappen ontvangt op basis van je vragen, gebeurt deze sessie steeds online via Whereby.

SOUL SESSION

Wat zijn de Akashic Records?

De Akashic Records zijn niet iets fysiek wat je kunt vastnemen. Het is een energetische ‘plaats’ in het Akashic-veld, een dimensie die verder gaat dan liniaire tijd en ruimte. De Akashic Records bevatten een oneindige bron van informatie over je ziel. Elke emotie, gedachte, interactie of gebeurtenis die je ziel ooit ervaren heeft, wordt opgeslagen in je unieke records.

Het is geen nieuw concept. De Akashic Records werden vermeld en geraadpleegd in verschillende culturen en tradities (Egyptenaren, Grieken, Indiërs, Tibetanen, Maya's...). Ook oa. hiërogliefen en oude teksten uit de Christelijke Bijbel (waar de Akashic Records ‘The Book of Life’ wordt genoemd) verwijzen ernaar.

Via de Akashic Records ontvang je begeleiding, inzichten, advies, opties,... De boodschappen helpen je (opnieuw) te verbinden met de wijsheid van je ziel en je zielsdoel. Je wordt herinnerd aan je unieke sterktes, aan wie je werkelijk bent en wat jij (je ziel) verlangt. Zodat je je begrepen, geliefd & gesteund voelt om je eigen pad te bewandelen en vanuit jouw hart te leven. 

De Akashic Records bestaan in de hoogste frequentie van liefde. Daarom zijn de boodschappen steeds aanmoedigend, geruststellend en liefdevol. Je ontvangt wat vanuit jouw zielsperspectief nodig is om op dat moment te horen (ook al resoneert de informatie soms niet volledig). Dit betekent bovendien dat wanneer we met de Akashic Records verbinden, we ons tevens verbinden met deze hoge liefdevolle frequentie, waardoor de sessie als een zacht en helend moment aanvoelt.

Hoe verbind je met de Akashic Records?

Om verbinding te maken met de vibratie van de Akashic Records, gebruik ik de frequentie van woorden. Ik zeg luidop een specifieke tekst die me toegang geeft tot jouw records. Een groep van liefdevolle gidsen en lichtwezens helpen me om jouw zielsboodschappen te channelen.

Wist je trouwens dat iedereen toegang heeft tot zijn of haar eigen Akashic Records?

Wat is het verschil tussen een Akashic Records reading & Soul Session?

Mijn wens is om je te helpen (opnieuw) verbinding te maken met jouw unieke ‘Zijn’ & wijsheid, jouw kracht en sterke punten te herinneren en je te ondersteunen op je pad (van zelfheling). Zodat je uiteindelijk op een authentieke manier & vanuit je hart kan leven. Merasa is een weerspiegeling van wie ik ben en met Merasa wil ik een plek creëren waar je je geliefd, veilig en geborgen voelt.

Omdat jij & jouw pad (van heling) uniek zijn, laat ik alles steeds ‘flowen’ op een manier die je op dat moment nodig hebt. Ik ben bovendien overtuigd dat het combineren van verschillende (energie)tools en technieken elkaar versterkt en dit merk je in alles wat ik aanbied en doe.

Een Soul Session is een reis in jezelf. Het is een zacht moment dat we vrijuit laten ontvouwen op de manier waarnaar jij (je ziel) verlangt. We beginnen met een visualisatie om je te verbinden met jezelf en te gronden. Ik laat me leiden door jouw vragen om je persoonlijke boodschappen vanuit je Akashic Records te ontvangen. En als het nodig zou zijn, combineren we dit met energetische healing of clearing.

Wat kan ik verwachten van een Soul Session?

Een Soul Session wordt vaak omschreven als een zachte ontmoeting tussen jij en je ziel. Een helend & verbindend moment waarop je je begrepen en geliefd voelt.

Tijdens een Soul Session luisteren we naar de wijsheid van je ziel. Het is jouw moment waarin je inzichten & begeleiding ontvangt die je op je pad zullen ondersteunen, je unieke sterktes en kennis worden belicht en je wordt herinnerd aan wie jij werkelijk bent en wat jij (je ziel) verlangt. Omdat we de sessie vrijuit laten flowen, kan dit gecombineerd worden met energy healing & clearing.

Door tijdens een Soul Session te verbinden met de Akashic Records, verbinden we ook met frequentie van onvoorwaardelijke liefde. Hierdoor voelt de sessie vaak aan als een zachte, liefdevolle & helende ervaring.

Wat kan ik verwachten om te voelen na een Soul Session?

Elke persoon, Soul Session en ervaring zijn uniek! Je kunt onmiddellijk grote shifts voelen of je merkt subtiele verschuivingen wanneer je alles hebt laten bezinken. Dit kan je ervaren op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak (of allemaal).

De begeleiding kan je inzicht brengen in hoe je denkt, voelt & handelt en of dit nog bij je (je ziel) aansluit of niet meer. De boodschappen helpen om je authentieke zelf te (her)ontdekken en te begrijpen (vanuit het perspectief van je ziel). Zodat jij de kracht vindt om dingen te veranderen, stappen te zetten en jezelf te helen om uiteindelijk op een authentieke manier & vanuit je hart kan leven.

Welke vragen kan ik stellen?

Na je boeking ontvang je een email met informatie over hoe je je kan voorbereiden en welke vragen je kan stellen.

Als je reeds benieuwd bent, kan je het document hier downloaden.

Zal ik toekomstvoorspellingen ontvangen tijdens een Soul Session?

Een Soul Session (Akashic Records reading) is niet hetzelfde als een sessie met een medium of iemand die de toekomst voorspelt. Je krijgt dus geen begeleiding over wat er zal gebeuren en wanneer (een tijdlijn). De toekomst kan namelijk veranderen en als mens heb je vrije wil. Je ontvangt wel informatie over opties en mogelijkheden die je helpen om je eigen toekomst te creëren.

Ontvang ik in een Soul Session advies over welke keuzes die ik moet maken?

Als mens is vrije wil een prachtig geschenk en we moeten dit respecteren! Daarom is het belangrijk dat je steeds zelf beslissingen maakt. Je krijgt dus geen ja of nee antwoorden en boodschappen die je vertellen wat je moet doen. In plaats daarvan ontvang je wel inzichten die je helpen om je eigen keuzes te maken en stappen te ondernemen die zijn afgestemd op je authentieke zelf.

Ik weet niet welke vragen ik kan stellen!

Geen zorgen, ik begeleid je heel graag doorheen jouw sessie!

Kan ik vragen stellen over iemand anders?

Hoewel je misschien nieuwsgierig bent naar boodschappen over je partner, zus, vriend(in)... kan ik geen informatie over hen delen, want dit is jouw persoonlijke Soul Session. Het is enkel mogelijk om vragen te stellen vanuit jouw standpunt (vb. Hoe kan ik ze ondersteunen? Welke lessen moet ik van hen leren? Waarom zijn ze in mijn leven gekomen?...).

Kan ik informatie ontvangen over vorige levens?

Doordat je ziel vele levens heeft ervaren, is het mogelijk om hierover boodschappen te ontvangen. Deze informatie zal specifiek naar voor komen wanneer je ziel (jij) op dit moment nood heeft aan inzicht over hoe een vorig leven nog steeds een energetische invloed heeft in je huidige leven. De focus ligt dus op hoe een patroon uit een vorig leven geheeld kan worden tijdens dit leven.

Ik voel me een beetje nerveus over de boodschappen die ik zal ontvangen.

Je hoeft niet bang te zijn, want alle boodschappen komen uit een plaats van onvoorwaardelijke liefde. De begeleiding is er om je helpen verbinden met je hart, ziel en jezelf en je te ondersteunen op jouw pad (ongeacht hoe deze worden geïnterpreteerd). Toch moet je er rekening mee houden dat bepaalde inzichten moeilijke emoties kunnen triggeren. Maar tegelijkertijd biedt dit dan weer de mogelijkheid om deze te helen.

Hoe kan ik alle informatie onthouden?

Tijdens de sessie deel ik verschillende boodschappen, wat soms veel kan zijn om op dat moment allemaal te verwerken. Bovendien heeft bepaalde informatie vaak een beetje tijd nodig om te bezinken en iets voor je te betekenen. Daarom adviseer ik om de sessie op te nemen (of ik kan dit voor jou doen). Dit is handig om alles later nogmaals te bekijken! Vaak zal je dan verrast zijn door de nieuwe inzichten en diepere betekenis die je ontdekt van boodschappen die in eerste instantie misschien niet resoneerden.

En onthou... Je ontvangt steeds wat vanuit zielsperspectief nodig is om op dat moment te horen (ook al resoneert de informatie soms niet volledig). Maar jij beslist wat nu waardevol is voor jou en de rest mag je laten ‘flowen’.

Hoe oud moet ik zijn om een Soul Session te boeken?

De minimum leeftijd is 18 jaar of ouder.

• PRODUCTEN •

ENERGY REMEDY

Wat is een energy remedy?

Een energy remedy is een mix van Bach bloesemremedies en kristallen elixir, opgeladen met Reiki en kosmische energie. De remedie wordt persoonlijk voor jou gemaakt, zodat deze je op de meest optimale manier kan ondersteunen.

Hoe kan een energy remedy me helpen?

Alles bestaat uit energie, ook jij! Verschillende factoren hebben een invloed op jouw energie, zowel positief, als negatief. Negatieve factoren kunnen blokkades of onevenwicht in je energetisch systeem doen ontstaan. Wat vervolgens emotionele, mentale en/of fysieke problemen kan veroorzaken.

De unieke energetische samenstelling van een energy remedy helpt je om verbinding te maken met jezelf, het verdiept je bewustzijn en brengt je inzicht. Een energy remedy versterkt je vertrouwen en ondersteunt je bij de verwerking van allerlei emoties (oa. angst, stress, verdriet, boosheid, trauma en zoveel meer). Met andere woorden, een energy remedy helpt je om beweging te brengen in jezelf en ruimte te creëren, zodat jouw energie weer vrijer gaat stromen, er opnieuw balans komt en jij op een zachte wijze kan helen.

Is een energy remedy hetzelfde als een Bach bloesemremedie?

Neen. Een energy remedy is een mix van Bach bloesemremedies en kristallen elixir, die opgeladen wordt met Reiki en kosmische energie. De verschillende ‘ingrediënten’ (die specifiek voor jou geselecteerd zijn) versterken elkaar in een unieke energetische blend die je op een zachte en tegelijk krachtige manier ondersteunt. Een persoonlijke affirmatie maakt deze synergie compleet.

Waarom wordt er alcohol gebruikt in een energy remedy?

Elke energy remedy bevat een kleine hoeveelheid alcohol als bewaarmiddel. Dit is slechts minimaal en vormt geen probleem voor kinderen, dieren, wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Op vraag kan biologische appelazijn als bewaarmiddel gebruikt worden (hou er rekening mee dat dit een typische smaak heeft).

Is een energy remedy veilig?

Absoluut! Een energy remedy is geen medicijn, veroorzaakt geen verslaving of neveneffecten. Behalve een minimale hoeveelheid alcohol (als bewaarmiddel), zijn alle ingrediënten volledig natuurlijk. Een energy remedy kan je dus langdurig gebruiken en op een veilige manier combineren met andere behandelingen en geneesmiddelen.

Hoelang duurt het voordat een energy remedy werkt?

Dit is verschillend voor iedereen. Sommigen merken na een enkele dagen al een effect, bij anderen duurt het een paar weken of maanden. Daarnaast zijn er ook mensen die pas het verschil voelen wanneer het flesje op is. Een energy remedy ondersteunt en helpt je tijdens jouw proces. Het is dus belangrijk om jezelf enerzijds de nodige tijd te geven en anderzijds ook zelf initiatief te nemen.

BACH BLOESEMREMEDIES

Wat zijn Bach Bloesemremedies?

Bach bloesemremedies bevatten de energie van de bloem waarvan het gemaakt is. Het zijn natuurlijke remedies die een subtiele, maar krachtige shift in je lichaam veroorzaken. Ze helpen jou om vastzittende emoties op een energetische manier vrij te maken, zodat je opnieuw in balans komt. Ontdek meer info op deze pagina.

Zijn Bach bloesemremedies hetzelfde als essentiële oliën?

Neen. Een essentiële olie is een olie-achtige vloeistof die via een bepaalde extractiemethode uit een (deel van een) plant getrokken wordt. Deze stof bevat de levenskracht van de plant en heeft een specifiek aroma.

Bach bloesemremedies bestaan uit water waarin de energie van een bloem opgevangen is met een klein beetje alcohol als bewaarmiddel. Ze bevatten de energetische ‘afdruk’ van de bloem waardoor ze een diepgaand effect kunnen hebben op jouw energetisch systeem. Ze hebben geen geur of smaak en bevatten geen fysieke delen van de bloem. Daarom zijn ze ook heel veilig voor consumptie (in tegenstelling tot essentiële oliën waar aandachtig mee omgegaan moet worden).

Kan ik ook Bach bloesemremedies kopen?

Neen, we verkopen enkel een op maat gemaakte energy remedy waarin oa. Bach bloesems verwerkt zijn. We zijn er namelijk van overtuigd dat de ingrediënten in een energy remedy elkaar versterken tot een unieke energetische mix om jou te ondersteunen.

CADEAUBON

Waarvoor kan ik de cadeaubon gebruiken?

De bon kan ingeruild worden voor een energy healing (in persoon of op afstand), Soul Session of de aankoop van een energy remedy (op aanvraag). De bon kan niet ingeruild worden voor geld of gebruikt worden voor de aankoop van een nieuwe cadeaubon.

Hoe gebruik ik de bon?

Energy Healing & Soul Session
Voeg de unieke code in bij het betalen een (online) boeking en de waarde wordt automatisch gereduceerd van het totaalbedrag.

Energy remedy
Wens je de cadeaubon te verzilveren voor een energy remedy? Stuur voor de aankoop van een energy remedy een mailtje naar info@merasa.be en we helpen je graag verder!

Tot wanneer is de bon geldig?

Na de aankoop blijft de cadeaubon 1 jaar geldig.

Hoe lang duurt het tot ik de cadeaubon ontvang?

Een digitale cadeaubon wordt binnen 24 uur (na de aankoop) verstuurd naar het emailadres dat je tijdens het bestelproces hebt opgegeven. Heb je de bon niet ontvangen? Controleer zeker de spam-folder of neem contact op via info@merasa.be.

Een papieren cadeaubon wordt (na de aankoop) binnen 2 werkdagen via Bpost verstuurd. Het duurt dan nog maximum 3 werkdagen (na afgifte bij de post) tot wanneer de bon in de brievenbus belandt.

Kan ik een afgedrukte cadeaubon naar een adres buiten België laten opsturen?

Ja dat kan! Stuur voor de aankoop een mailtje naar info@merasa.be en we helpen je graag verder!

Kan ik de online bestelling van een cadeaubon annuleren?

Ja! Je hebt het recht om een online aangekochte cadeaubon, binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te annuleren, mits de bon niet gebruikt is.  Stuur hiervoor een mailtje naar info@merasa.be, zodat we het nodige kunnen doen om de cadeaubon terug te betalen. De terugbetaling van de waarde van een geannuleerde cadeaubon zal binnen 30 dagen na de annulering gebeuren.

Opgepast: een cadeaubon die in de praktijk (niet online) aangekocht is, kan niet geannuleerd worden.

• BESTELLING, VERZENDING & RETOUR •

Wat zijn de betaalopties?

De betalingen verlopen via het betaalplatform van Stripe, zodat alles veilig gebeurt. Je hebt de keuze om te betalen met Bancontact, kredietkaart of IDEAL.

Naar waar verzenden jullie?

Momenteel verzenden we naar de BENELUX, Frankrijk en Duitsland.
Bij de meeste locaties heb je de keuze om je bestelling op een adres of op een afhaalpunt te laten leveren.

Opgelet: indien je kiest voor een afhaalpunt, is het voorlopig noodzakelijk om zelf de adresgegevens in het notitievak bij de check-out te noteren.
Overzicht afhaalpunten voor levering in België
Overzicht afhaalpunten voor levering in Nederland, Frankrijk, Luxemburg

Aarzel niet om contact op te nemen indien je vragen hebt of toch graag een verzending naar een andere locatie wenst.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie naar waar het pakket verstuurd wordt. We proberen steeds om deze zo laag mogelijk te houden.

In België kost de verzending 7 euro (naar een adres) of 6,5 euro (naar een postpunt). Dit bedrag bestaat uit een verzekerde verzending via Bpost en een kleine vergoeding voor de verpakking. Er zijn geen extra kosten aan toegevoegd.

Het bedrag voor andere bestemmingen wordt getoond bij de check-out.

Hoe lang duurt het tot wanneer ik mijn bestelling ontvang?

Artikelen die op vooraad zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd.

Naar een locatie in België gebeurt dit standaard via Bpost, dus in principe ontvang je jouw bestelling 1 werkdag later na afgifte bij de post.

Het versturen van een pakket naar een andere bestemming gebeurt via de meeste geschikte verzendservice. Aangezien we gekozen hebben om de verzendkost zo laag mogelijk te houden, duurt het iets langer tot wanneer je pakketje aankomt.

Richtlijn (na afgifte bij het postpunt)
Nederland: 4-5 werkdagen
Luxemburg: 3-6 werkdagen
Frankrijk, Duitsland: 5-6 werkdagen

Uitzondering
Een energy remedy is persoonlijk en op maat gemaakt. Na het ontvangen van jouw antwoorden, hebben we even de tijd nodig om voor jou de beste remedie samen te stellen. Het duurt maximum 2 weken tot je jouw energy remedy ontvangt.

Wat als ik niet thuis ben wanneer mijn pakketje geleverd wordt?

We adviseren om je bestelling in een afhaalpunt te laten leveren. Zo hoef je niet thuis te zijn wanneer je bestelling geleverd wordt én dit is vaak de snelste manier!
Opgelet: voorlopig is het noodzakelijk om de adresgegevens van het afhaalpunt zelf in het notitievak bij de check-out te noteren.
Overzicht afhaalpunten voor levering in België
Overzicht afhaalpunten voor levering in Nederland, Frankrijk, Luxemburg

Voor een levering in België, biedt Bpost de mogelijkheid om de leveringsvoorkeuren aan te passen.

Indien afwezig bij een levering op een andere bestemming, zal de klantenservice van het verzendbedrijf contact opnemen om een nieuwe datum af te spreken.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja. Wanneer de bestelling verstuurd is, ontvangt je een track & trace-nummer waarmee je jouw bestelling online kan volgen.

Het ontvangen artikel is gebroken.

Dat is spijtig! Stuur ons een mailtje met foto’s en de omschrijving. We zorgen voor een oplossing!

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Ja dat kan. Indien je niet tevreden bent over je bestellling, heb je na ontvangst 14 kalenderdagen de tijd om een ongebruikt artikel, in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking terug te sturen. Neem voordien contact met ons op, zodat we je de nodige gegevens kunnen bezorgen. Retours worden enkel aanvaard indien we hierover contact gehad hebben.

Opgelet: bepaalde artikelen, zoals onder andere op maat gemaakte producten (vb. energy remedy), kunnen niet geretourneerd worden.
Meer info lees je in de algemene voorwaarden.

Hoeveel kost het om mijn bestelling terug te sturen?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retour.

Welke transportservice gebruik ik voor het terugsturen van mijn bestelling?

Je kan vrij kiezen via welke service je de bestelling retourneert. We adviseren om hierbij een track & trace optie te nemen, zodat je het pakket kan volgen. Hou er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor verlies, diefstal en breuk van de artikelen tijdens het retour-transport.

Ontvang ik een terugbetaling wanneer ik een bestelling terugstuur?

Ja. Wanneer we het artikel ontvangen hebben en dit aan de voorwaarden voldoet, wordt het aankoopbedrag inclusief de standaard verzendkosten voor de heenzending, binnen maximum 14 kalenderdagen terugbetaald.

Heb je nog andere vragen?

Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie of stuur een mailtje.
Ik help je graag verder!


Ginstdreef 33 b002 9820 Merelbeke (Gent)

+32 497 44 53 78  BE 0756.852.990

top