Hi, Ik ben Tineke

Ik hou van zachtheid en voelen. Ik leef vanuit verbinding... met mezelf, met anderen, met alles.
Ik volg het ritme van mijn lichaam en luister naar mijn intuïtie, hart & ziel. Ik omarm liefde, rust en warmte en vind het heerlijk om dit naar anderen uit te stralen.

Mijn passie is om jou als vrouw te helpen vertragen, voelen, luisteren en (terug) in verbinding te brengen met jezelf... body, heart & soul.
Zodat je vanuit rust, vertrouwen & met een zachte kracht als jezelf -vanuit jouw hart- kan leven.
Want dan stroomt het, zowel in als rond jezelf, je voelt je lichter, je kan meer genieten en dat straal je uit!

glimlachend meisje dat naar beneden kijkt en door een veld met hoge grassen en planten wandelt. foto door Bloom Photography

mijn verhaal

Na een opeenstapeling van verschillende traumatische ervaringen, leefde ik 20 jaar lang op automatische piloot. Ik leek energiek, zorgeloos en gedreven. Continu druk in de weer, alle touwtjes in handen en voor iedereen klaarstaan... this was me. Maar binnenin voelde ik me leeg, afgesloten en verloren. Ik zocht overal naar geluk, voldoening, verbinding en rust... behalve in mezelf.

Plots zei mijn lichaam ‘stop’ en dit was voor mij het keerpunt! Ik werd verplicht om te vertragen en naar binnen te keren.

Mijn grootste wens was de muur in & rondom me afbreken, terug verbinden en voelen. Stap voor stap kwam ik opnieuw in contact met mezelf. Ik verliet mijn (veilige) hoofd en zakte in mijn lichaam, leerde luisteren, voelen en mijn emoties toe te laten. Een nieuwe wereld opende zich... Ik ontdekte mijn intuïtie & verlangens. Ik voelde wat ik nodig had en leerde om dit te geven aan mezelf. Ik omarmde rust, zachtheid & (zelf)liefde. Ik kwam terug thuis!

Doorheen de jaren ben ik opnieuw op zoek gegaan, maar deze keer naar wat mij heelt, voedt, helpt en vooral waar ik van geniet! Ik verdiepte me in energetische healing tools zoals Reiki, kristallen, Bach Bloesems. Ik leerde over somatisch (lichaams-) werk om het zenuwstelsel te ondersteunen en ik omarmde mijn intuïtieve gaves om oa. te channelen, light language te delen en boodschappen te ontvangen via de Akashic Records. Ik blijf ontdekken, verdiepen, openen. Steeds meer naar mijn authentieke zelf... and I love it!

Met deze tools, persoonlijke ervaring & kennis uit allerlei opleidingen ondersteun ik je graag om terug thuis te komen bij jezelf.
Welkom bij Merasa!

Doorheen de jaren ben ik opnieuw op zoek gegaan, maar deze keer naar wat mij heelt, voedt, helpt en vooral waar ik van geniet! Ik verdiepte me in energetische healing tools zoals Reiki, kristallen, Bach Bloesems. Ik leerde over somatisch (lichaams-) werk om het zenuwstelsel te ondersteunen en ik omarmde mijn intuïtieve gaves om oa. te channelen, light language te delen en boodschappen te ontvangen via de Akashic Records.
Ik blijf ontdekken, verdiepen, openen. Steeds meer naar mijn authentieke zelf... and I love it!

Met deze tools, persoonlijke ervaring & kennis uit allerlei opleidingen ondersteun ik je graag om terug thuis te komen bij jezelf.
Welkom bij Merasa!

mijn filosofie

Vertraag, sta stil, wees bewust en geniet van elk moment. Zoek de natuur op. Zorg voor jezelf met gezonde voeding, veel beweging, natuurlijke remedies en verzorgingsproducten. Doe dingen en omring je met mensen die je gelukkig maken. Sta open, oordeel niet en heb respect. Blijf ontdekken en groeien. Voel, leef vanuit je hart, hou van een ander én van jezelf! Merasa is gegroeid vanuit deze filosofie en ik laat je dit graag ontdekken en voelen.

Liefs, Tineke

gevolgde opleidingen

Naast ervaring, vind ik het belangrijk dat ik de nodige kennis heb om een veilige omgeving te creëren waar je je vol vertrouwen kan openstellen. Hieronder vind je een voorlopig overzicht van mijn opleidingen.

 • Peristeam Facilitator - Steamy Chick Institute (in opleiding)
 • Stress & Trauma Essentials - Open Mind (2023)
 • How to read the Akashic Records – A Line Within (2021)
 • Shôden, Usui Reiki Ryôhô – Hikari Reiki (aug. 2021)
 • Aromatherapie – PCVO Groeipunt (2020)
 • Certified Crystal Healer – Hibiscus Moon Academy (aug. – dec. 2019)
 • Reiki 2 Level, Usui Tibetan Reiki – AMTH Barcelona (nov. 2019)
 • Reiki 1 Level, Usui System of Natural Healing – Ki&C° het Huis van Zijn (mei 2019)
 • Zorgmassage bij Kanker – PCVO Groeipunt VZW Zorgmassage en Kom Op Tegen Kanker (jan. – juni 2019)
 • Chakra Healing – Amber Lanier (juli 2018)
 • Moon Manifestation – Amber Lanier (juni 2018)
 • Voeding-, Gezondheid- en Levenswijzeconsulent – Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg (2015 – 2017)
  Dit omvatte oa: Bach bloesemremedies, natuurgeneeskundige adviezen, stressbeheersing, biorelaxatie, voedingsleer, voedings- en gezondheidsadviezen en gewichtsbeheersing
 • Mindfulness – Mindful Bali (aug. 2016)
 • Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur – Syntra West (jan. – juni 2009)
 • Master Communicatiewetenschappen – Universiteit Gent (2003 – 2007)

Ginstdreef 33 b002 9820 Merelbeke (Gent)

+32 497 44 53 78  BE 0756.852.990

top