Energy Healing

Een energy healing is een diep ontspannende, verbindende ervaring voor 'body, mind, soul & heart'.

herken je dit?

 • je voelt je overprikkeld
 • je ervaart spanning, angst, stress
 • je hebt nood aan tijd met jezelf, rust & ontspanning
 • je voelt je minder in balans, alsof het minder goed stroomt
 • de verbinding met je diepere zelf & innerlijke kracht is een beetje zoek
 • je wil bepaalde gedachten, patronen, gewoontes loslaten
 • je zoekt verlichting van fysieke & emotionele klachten
 • je wil verdriet, trauma's, emoties graag zachter laten voelen
 • je struggelt met burn-out, hooggevoeligheid, despressie,...
detail van zachte, azuurblauwe bloemblaadjes

Alles bestaat uit energie, ook jij! Verschillende factoren kunnen een invloed hebben op je, waardoor klachten kunnen ontstaan.

Een energy healing is een zachte, holistische healing die je ondersteunt op de manier die je nodig hebt.
Het is een moment voor jezelf, waar je de ruimte hebt om alles even los te laten en gewoon te zijn wie je bent, zonder maskers. Het helpt je zakken (uit je hoofd) in jezelf & tot rust komen. Dus ook zonder specifieke klachten kan het heel erg deugd doen! 

energy healing bij klant

andere voordelen

Een energy healing brengt je dichter bij jezelf & je intuïtie. Het creëert inzicht, versterkt je innerlijke kracht & de zin om je leven in handen te nemen. Het helpt beweging & balans brengen bij dat wat misschien een beetje vastzit. Het kan je energie geven, maar ook zachtheid & ontspanning. Bovendien word je zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Het is een pure, zachte & tegelijk krachtige heling voor elk moment en elke persoon!

energy healing bij klant

werkwijze

Elk moment is uniek, net zoals jij! Daarom is elke energy healing sessie aangepast aan wat jij nodig hebt op dat moment. De focus is om jouw energie te laten stromen, maar de manier waarop ligt niet vast.
Ik gebruik oa. Reiki, Kristal Healing, light language, chakra balancering, meditatie, ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, intuïtieve begeleiding... Eén specifieke tool of een mix? We laten de sessie vrijuit ontvouwen om jou op de beste manier te ondersteunen. Lees hier hoe we dit doen.

De sessie kan zowel live als op afstand gebeuren.

Client Feelings

 • Tineke is een zacht en lief persoon, ik kan me nog goed herinneren wanneer ze me de eerste keer heeft behandeld met een afstands-reiki-sessie. Ik was in Sardinië en voelde me absoluut niet goed. Tineke heeft me toen een reiki-healing gegeven. Ik had dit nog nooit gekregen, maar toen de sessie was afgelopen zei ik haar wat ik had gevoeld tijdens de sessie en dat was ook exact wat ze gedaan had, magisch dat op zo een lange afstand ze mij toch een healing kon geven! Zowel reiki als Tineke kan ik echt wel aanbevelen, een toppertje! Dank u!

  Mieke
  43j
 • Ik ben bij Merasa terechtgekomen omdat ik voelde dat mijn energie niet stroomde. Na een boeiend gesprek begon dan de lichaamssessie die Tineke heel intuïtief deed. Na afloop kreeg ik de info die zij voelde en vragen die bij haar opkwamen. Die informatie was helemaal juist. Daarnaast ook nog tal van bruikbare tips gekregen om toe te passen in het dagelijkse leven.

  Sarah
  46j
 • Tineke is een lieve dame die je dadelijk op je gemak stelt. De sessies reiki werken voor mij heel erg helend op alle vlak. Tineke bespreekt voor en na de sessie alles heel goed door, zodat ze duidelijk op de hoogte is van waar je op dat moment last van hebt of waar je mee worstelt. Ook geeft ze hele goeie tips, zoals etherische oliën die je kan gebruiken, kristallen die goed voor je zijn, de nodige informatie om stress los te laten of je gedachtengang wat aan te passen.. Ze denkt mee met je situatie en voelt intuïtief alles heel erg goed aan. De sessies kunnen in coronatijden perfect op afstand en werken voor mij nog steeds heel intens.

  Brenda
  36j


  Ginstdreef 33 b002 9820 Merelbeke (Gent)

  +32 497 44 53 78  BE 0756.852.990

  top