Reiki

twee armen die omhoog wijzen met gekruiste handen voor een zacht wit gordijn

Reiki is het Japanse woord voor universele (Rei) levensenergie (Ki), energie die stroomt door alles wat leeft. Het is een Japanse helingsmethode die aan het begin van de 20e eeuw ontwikkeld werd door Dr. Mikao Usui.

Reiki behandelt je hele persoon lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch. Via mijn handen, die op of boven je lichaam geplaatst worden, stroomt de Reiki-energie naar je toe. Deze subtiele energie, die diepe rust en ontspanning brengt, zal je geven wat jij op dat moment nodig hebt. Het helpt om blokkades in je lichaam op te ruimen, zodat je eigen levensenergie weer beter kan flowen. Reiki activeert je zelfhelend vermogen, herstelt je natuurlijke balans en brengt je terug in contact met je innerlijke kracht. Je wordt aangezet om bewust naar jezelf te kijken en je leven in handen te nemen. Het is een liefdevolle, zachte en tegelijk krachtige heling van lichaam, geest en ziel.

twee armen die omhoog wijzen met gekruiste handen voor een zacht wit gordijn

Elk moment is uniek, net zoals jij! Ik geloof bovendien in de kracht van het combineren van verschillende technieken & (energy) tools. Daarom is het mogelijk om een energy healing behandeling te boeken. Deze sessie is aangepast aan wat jij nodig hebt op dat moment! Eén specifieke soort healing of een mix? We laten het vrijuit stromen om jou op de beste manier te helpen. Lees hier hoe we dit doen.



Ginstdreef 33 b002 9820 Merelbeke (Gent)

+32 497 44 53 78  BE 0756.852.990

top